Lier Janitsjar
Velkommen til
 • Nyheter    • Om oss    • Arrangementer    • Spilleoppdrag    • Spille med oss?    • Medlemssider    • In English    • Grasrotandelen     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Arrangementer
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 49 388

 

 


Alle tiders musikk
 
 
 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til en vandring gjennom norske musikkskatter!

11. mai kl.17:00 er vi klare med en ny konsert på Lier Kulturscene. Denne gangen byr vi på musikk fra et bredt spekter av norsk musikkhistorie; bl.a. folkemusikk, klassiske komponister, musikal- og nyere musikk. Som solister og konferansierer har vi vært så heldige å få med oss Mari Amundsen og Werner Johannessen. De to vil også by på underholdende påhitt av ymse slag :)

Mari og Werner har opptrådd sammen i snart 4 år, og har holdt en rekke konserter i og utenfor bygda. De etterspørres ofte til små og store anledninger med sitt melodiøse program, med fortrinnsvis norsk musikk i alle sjangre. Her har vi lurt ut av dem hva de tenker om å samarbeide med Lier Janitsjar i bygda vår 11.mai:

"Som gamle korpsmusikanter synes vi at det er svært så gjevt å bli spurt av Lier Janitsjar om å delta på vårens konsert, både i samspill med korpset og med en egen avdeling. Vi skal også få være konferansierer på konserten, og gleder oss veldig til det. Den gode stemningen på møtene og øvelsene vi har hatt med korpset har vært svært stimulerende, og er helt i tråd med våre egne intensjoner om å bidra til en hyggelig kveld på Lier Kulturscene. Vi gleder oss stort til en meget variert konsert, med en lang rekke norske musikkskatter. Det advares mot tidvis høy allsang-faktor!"

Konserten vil vare i ca 2 x 40 minutter, med en liten pause. På noen av stykkene inviterer vi, som antydet over, publikum til å synge med. Før konsertstart og i pausen vil det være salg av bl.a. kaker og kaffe, øl, vin og mineralvann i foajéen. Kanskje det til og med vanker en kjent og kjær spesialbakst, fra et spesielt bakeri som blir hyllet under konserten? Hvilket bakeri, og slags typisk norsk bakverk kan det være? Kom selv og se, smak og hør, og la deg begeistre, beruse og underholdes av Lier Janitsjar, Mari og Werner denne maidagen!
Vi gleder oss :)

Billetter kr 250 for voksne, kr 150 for ungdom 12 - 18 år, barn under 12 år og personer med ledsagerbevis gratis. Billetter fås kjøpt under billetter på Lier Kulturscene sin hjemmeside: https://lieropplevelser.akari.digital/Forslag/lier-janitsjar-alle-tiders-norsk-musikk , eller ved å gå inn på facebookarrangementet (både Lier Janitsjar & Lier Kulturscene sine sider), eller på Lier Kulturscene, inngang ved torget/foajéen før konsertstart. Billetter kan ev. også reserveres ved å sende mail til lierjanitsjar@gmail.com.

 

 

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

lierjanitsjar@gmail.com