Lier Janitsjar
Velkommen til
 • Nyheter    • Om oss    • Arrangementer    • Spilleoppdrag    • Spille med oss?    • Medlemssider    • In English    • Grasrotandelen    • Tryg forsikring     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Arrangementer
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 85 675

 

 


Italiensk Aften
Hannah Agnethe Pold
 
Hannah Agnethe Pold
 
Siemen Bredesen Hørte. Foto: Stein Styve
 
Siemen Bredesen Hørte. Foto: Stein Styve
 
Jon Rognlien
 
Jon Rognlien

På grunn av COVID-19-utbruddet er «Italiensk Aften» på Lier Kulturscene flyttet til våren 2021. Vi kommer tilbake med en dato for konserten senere.

Det blir masse italiensk musikk fra opera til filmmusikk, vi kan nevne Nessun Dorma, Aida, Cinema Paradiso, Bella Notte, m.m. Med oss på scenen har vi de unge og dyktige sangsolistene Hannah Agnethe Pol og Simen Bredesen Hørte. Konferansier er Jon Rognlien, forfatter og Italiaekspert.

Før konserten vil det bli mulighet for å kjøpe drikke, og i pausen både mat og drikke. Begge deler med en smak av Italia!

Inngang kr. 290,-, barn u/12år gratis. Billetter kan kjøpes via Lier kulturscenes hjemmeside eller ved inngangen.

Hannah Agnethe Pold er en sopran fra Drammen. Hun startet sin musikalske utdanning med musikklinja på St. Hallvard vgs., så ett år på Toneheim Folkehøyskole hvoretter hun fortsatte sine studier ved Barratt Due musikkinstitutt. Der har hun operasanger Solveig Kringlebotn som sin sangpedagog, veileder og mentor. Hannah har gjort en rekke solistoppdrag og har sunget i Universitetets aula, Carnegie Hall, Royal Albert Hall og Royal Festival Hall og deltatt på flere plateinnspillinger med Kvindelige Studenters Sangforening, kammerkoret NOVA og Oslo kammerkor.

Simen Bredsen Hørthe er en tenor fra Lier. Han har tatt sin musikalske utdanning ved musikklinja ved St. Hallvard vgs., fortsatte videre med en 4-årig bachelorutdannelse ved Grieg Akademiet i Bergen, etterfulgt av masterstudiet på Operahøgskolen i Oslo. Simen har sunget roller som Benoit og Parpignol (La Boheme), Don Alfonso (Cosi fan tutte), Nils og Kjell Lykke i den nyskrevne operaen Nattspill og Azaël (L’enfant Prodigue). Han har også vært solist på NRK’s Grieg minutt for minutt, og solist under London Internation A capella Choir Competition. I 2018 ble han tildelt Haugestadstipendet fra Lier kommune.

Jon Rognlien er en prisbelønt forfatter, litteraturkritiker og oversetter. Han har hovedfag i italiensk språk og litteratur fra Universitetet i Oslo. Han har vært bosatt i Roma og Napoli rundt 9 år, og er ofte brukt i NRK når rare ting om Italia skal forklares for oss nordmenn. Jon har oversatt en rekke bøker, tegneserier og spillefilmer siden 1980.

    Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

lierjanitsjar@gmail.com